Nødforsyningsanlæg

DI-Teknik leverer komplette turn-key projekter inden for backup- og nødforsyningsanlæg, både på høj- og lavspændingsnettet. Vi udfører arbejde på alle former for forsyningsanlæg. Det være sig lige fra den store hovedforsyning på et kraftværk, til en batteridrevet UPS på en netværksswitch. DI-Teknik kan bistå hele vejen igennem projektet. Vi har kompetencerne i huset til at forestå projektering og dimensionering og risikoanalyse til levering, montage og efterfølgende services.

Du kan læse meget mere om vores ydelser inden for spændingskvalitet og målinger her.

Mobil 10-KV transformerstation

DI-Teknik råder over egen mobil 10 KV-transformerstation, som sikrer stabil og miljørigtig elforsyning, både under planlagte og akutte opgaver hos vores kunder. Den mobile transformerstation er modulært opbygget, således at den kan anvendes som et rent 10 KV forsyningsanlæg og som en 10/04 KV transformerstation med 2 stk. 800 KVA-transformere og LV-maksimalafbryder. En nedlukning eller et driftsstop vil være kritisk for de fleste produktioner, men med denne løsning kan vi sikre forsyningen, så en eventuel omlægning eller nedtagning fra gammelt anlæg til nyt kan blive installeret.

Vi råder også over flere dieselgeneratorer, lige fra de helt små mobile, op til 500 KVA, som kan indgå som en del af det mobile beredskab.

Referencer

En reference er altid rar at have. Derfor skal ud være velkommen til at kontakte os, for os at høre mere om vores mobile nødforsyning. Du kan også læse mere her, om hvordan vores mobile transformerforsyning gjorde det muligt at skifte hovedkoblingsanlægget på et af vores kunders fabriksanlæg uden driftsstop. Udskiftningen af 10 kV-anlægget skete på bare tre uger. Du finder casen her: Koblingsanlæg skiftet på tre uger uden driftstop på Novozymes

Kontakt os

Kontakt os gerne telefonisk +45 5657 0066 eller via vores kontaktformular, så står vi til rådighed med rådgivning og løsningsforslag til at få et nødforsyningsanlæg idriftsat.

Kontakt os