Nødforsyningsanlæg

DI-Teknik leverer komplette turn-key projekter inden for backup- og nødforsyningsanlæg både på høj- og lavspændingsnettet. Vi udfører arbejde på alle former for forsyningsanlæg, lige fra den store hovedforsyning på et kraftværk, til en batteridrevet UPS på en netværksswitch. DI-Teknik kan bistå hele vejen igennem projektet fra risikoanalyse til levering og efterfølgende serviceaftaler.

Kontakt os gerne telefonisk +45 5657 0066 eller via vores kontaktformular, så står vi til rådighed med rådgivning og løsningsforslag til at få en midlertidig nødforsyningsanlæg idriftsat.

Mobil 10-KV transformerstation

DI-Teknik råder over egen mobil 10 KV-transformerstation, som sikrer stabil og miljørigtig elforsyning, både under planlagte og akutte opgaver hos vores kunder. Den mobile transformerstation er modulært opbygget, således at den kan anvendes som et rent 10 KV forsyningsanlæg og som en 10/04 KV transformerstation med 2 stk. 800 KVA-transformere og LV-maksimalafbryder.

Vi råder også over flere dieselgeneratorer, lige fra de helt små mobile, op til 500 KVA, som kan indgå som en del af det mobile beredskab.

Kontakt os