Profinet og Profibus analyse og fejlfinding

Vi tilbyder avanceret Profinet og Profibus analyse og fejlfinding på Profibus DP/PA kommunikationssystemer. Vi har certificerede dygtige teknikere og ingeniører (Certified Profinet Engineer / Certified Profibus Engineer), som ved hjælp af ProfiTrace udstyr er i stand til at detektere fejlbehæftet kommunikation på Profibussen og spændingskvaliteten på netværket.

En ProfiTrace analyse og efterfølgende fejludbedring betyder typisk, at anlægget hurtigere kan driftes optimalt, for derved at sikre fuld udnyttelse og oppetid.

Nogle typiske eksempler på at Profibussen fejler kan f.eks. være:

  • Defekt kommunikationsmodul, svag strømforsyning, defekt frekvensomformer o.l.
  • For lange eller for korte kabler
  • For mange noder på netværket eller forkert adressering
  • Forkert modstandsterminering
  • Udefra kommende støj

Fyldestgørende analyse før og efter

Vi foretager en tilstandsrapport af dit netværk ved ankomst, og vejleder om hvilke ændringer der kan foretages, for at systemet kommunikerer optimalt. Når vi eksempelvis har foretaget ny kabling, endeterminering eller indlagt repeatere som adskiller segmenterne, afsluttes arbejdet med en ny tilstandsrapport. Det sikrer at du som kunde har overblik over, hvordan dit netværk er opbygget til dato.

Kontaktoplysninger

Kontakt os telefonisk på +45 5657 0066 eller via vores kontaktformular, så foretager vi den nødvendige fejlfinding og udbedring.

Kontakt os