Termografering og ultralydsscanning

Det præventive vedligehold

En vigtig del af det forebyggende vedligehold foregår ved hjælp af termografering og ultralydsscanning. Her anvender vores certificerede teknikere et kalibreret termisk kamera, som efterlever de seneste krav fra forsikringsbranchen.
Formålet med termografering er at identificere dårlige forbindelser og for høj varme udvikling på driftskritiske komponenter. Herved kan fejl opdages, inden et bekosteligt driftstop indtræffer, og en potentiel tavlebrand kan forebygges. Der findes flere årsager til at defekter opstår i elektriske installationer, f.eks. både slidtage og ælde, men også fejldimensioneringer og fejlmonteringer kan være årsag til potientielle nedbrud.

Vi er DBI certificeret inden for termografering, og vores termograferingsrapporter er forsikringsgodkendte, og bliver altid gennemgået personligt hos kunden, ligesom de også afleveres i elektronisk format.

Lækagesporing med ultralyd

DI-Teknik udfører også lækagesporinger ved hjælp af ultralydsscanning. Ved hjælp af vores avancerede ultralydsudstyr kan lækager på alle tryksatte systemer udpeges. Lækager af f.eks. damp, luft, ilt eller medicinske gasser kan være behæftet med store sikkerheds- og driftsrisici, foruden store økonomiske omkostninger. Herudover er det også en klar forbedring af sikkerheds- og personaleforholdene i de ramte områder, når lækagerne er udbedret.

Vi er naturligvis behjælpelige med at sammensætte en servicekontrakt, der passer til din virksomheds behov.

Kontaktoplysninger

Kontakt os gerne via kontaktformularen eller telefonisk på +45 5657 0066, så vi kan aftale et møde, hvor vi kan gennemgå din virksomheds kritiske enheder.

 

Kontakt os