Automation og industriel el til medicinalindustrien

En stor del af vores kundesegment findes inden for medicinalindustrien. Vi ved at den farmaceutiske industri er underlagt strikse retningslinjer og regulativer, som stiller store krav til deres produktions sporbarhed og tekniske forhold.

Det er samtidig en branche hvor procesoptimering, fleksibilitet og oppetid er altgørende for branchens konkurrenceevne og bundlinjeresultat.

Oppetid og sporbarhed er nøgleord for automation til medicinalindustrien

I DI-Teknik er vi vant til at håndtere de komplekse krav til både anlæg, styringer, dokumentation og sporbarhed som din branche kræver. Vi kender den farmaceutiske branche godt gennem de mange kunderelationer vi har opbygget og har serviceret med tekniske løsninger og vedligehold, fra vi stiftede vores firma i 2003. Det er kunder, som benytter sig af vores mange ydelser, lige fra design af automation og processystemer til programmering og montage samt den tekniske dokumentation, og ikke mindst til det daglige vedligehold on-site.

Vi leverer kundetilpasset automation til din virksomhed

Vi forstår at medicinalbranchen behøver skræddersyet automation for at kunne yde maksimalt produktionsafkast og være konkurrencedygtig på både kvalitet og pris. Derfor lægger vi vægt på tæt samarbejde fra projektopstart til aflevering, så vi er sikre på, at vi får taget hånd om alle aspekter omkring de tekniske løsninger og muligheder, dine anlæg skal kunne præstere gennem en grundig projektbeskrivelse og risikoanalyse.

Dine parametre kan blandt andet være:

  • Øget produktion
  • Højere driftsikkerhed
  • Bedre oppetid
  • Forbedret konkurrenceevne

Din samarbejdspartner inden for el- og automationsområdet

Vores firma består af fagligt og teknisk veluddannede ingeniører, programmører, serviceteknikere og montører. Det betyder blandt andet for dig som kunde, at vi effektivt og hurtigst er i stand til at samarbejde om at løse dine el- og automationsopgaver, hvad enten der er tale om fejludbedring på eksisterende systemer, nye installationer eller anlægsudvidelser, eller vi skal sørge for de præventive vedligeholdelsesopgaver på fabrikken.

Vi har stor ekspertise inden for opgaver som:

 

Vi er ISO 9001 certificeret inden for køl og ventilation, og vi følger kvalitetsguidelines fra GAMP-5, hvilket er din sikkerhed for levering af et kvalitetsprodukt.

Kontaktoplysninger

Kontakt os gerne på telefon +45 5657 0066  eller via vores kontaktformular, og lad os vide hvordan vi kan servicere din virksomhed.

Kontakt os