On-site vedligehold

DI-Teknik tilbyder el-service og on-site vedligehold på små og store produktionsanlæg i et væld af forskellige brancher i industrien. Blandt dem fødevareindustrien, medicinalvareindustrien, procesindustrien og hos petrokemiske virksomheder. Fælles for områderne er, at der er tale om komplekse fremstillingsprocesser eller specifikke sikkerhedsregler, der stiller store krav til procedurer og metoder. Ofte er udfordringen, at selv de mindste nedbrud kan koste millioner. Den virkelighed har DI-Tekniks personale stor erfaring med at agere i. Vi er en erfaren og solid samarbejdspartner, med medarbejdere som har et meget højt fagligt niveau og stort engangement for deres fag.

Fast vedligeholdelsesteam er muligt

Vi prioriterer i størst muligt omfang at møde med et fast mandskabsteam til det daglige vedligehold hos vores kunder. Det giver god kontinuitet, og det mangeårige kendskab til de forskellige produktionsanlægs opbygning og drift, betyder kortere stop når nedbrud forekommer.

Har du brug for hjælp uden for normal arbejdstid?

Vi har et fast hold af dygtige teknikere der deltager i vores vagtordning 24-7-365. Det betyder at vi hurtigt kan rykke ud, hvis du ringer med et akut el- og automationsproblem. Klik her for at læse mere om vores akutte el-service.

Kontaktoplysninger

Kontakt os telefonisk på +45 5657 0066 eller via vores kontaktformular, så skræddersyer vi en løsning der passer til din virksomhed.

Kontakt os