Akut automation og el-service

Elektriker døgnvagt – Vi tilbyder naturligvis vores kunder akut automation og el-service 24-7-365.

Det er en nødvendighed for langt hovedparten af de brancher vi servicerer. Vi har derfor en gruppe af faste elektrikere og tekniker tilknyttet vores vagtordning i fast rul, hver dag, alle dage.

Fejlfinding og udbedring

Vores elektrikere og teknikere er vant til at foretage mange typer af fejlfindinger og reparationer på installationer hos vores kunder i industrien, bl.a. på hospitaler, fødevareindustrier, medicinalindustrier, affaldsindustrien, de petrokemiske  industrier, forsyningsvirksomheder, spildevandsindustrien m.v. som er afhængig af stabil og kontinuerlig drift.

Vores elektrikere og teknikere kører også på udkald for private. Vi kører blandt andet for boligforeninger, reparerer byggestrøm på byggepladser og skifter mastsikringer for forsyningsselskaberne, for at nævne et par eksempler.

Brug for særlige kompetencer?

Vores vagtordning består at en forvagt og en bagvagt, dvs. at der altid er flere personer stand-by til at køre på opkaldene. I samarbejde med vagten, sørger vores erfarne serviceleder for, at specielkompetencer bliver tilkaldt såfremt der er behov for det. Det kan f.eks. være, at vagtudkaldet omhandler fejl på ABA anlæg eller fejlfinding på Profibus/Profitrace, som begge kræver specielle færdigheder. Eller måske er der tale om en fejlsøgningsopgave på et overgravet kabel, som ligeledes kræver vores uddannede kabelsøgnings teknikere og deres kabelsøgningsudstyr. Vores serviceleder sørger også for, at vores vagthold har de nødvendige kurser, f.eks.  Banedanmarks “Pas på banen”. Det samme gælder vaccinationer hvor det kræves.

Vi har fast bemanding på tilkald året rundt, inkl. alle nationale helligdage.

Har du behov for akut service udenfor normal arbejdstid, ringer du blot på vores hovednummer +45 5657 0066, og får derefter mulighed for at blive koblet direkte til vores vagttelefon.

Elektriker døgnvagt – Akut automation og el-service

Vagtordningen begynder kl. 15.30 mandag til torsdag, og kl. 12.00 om fredagen.

Et vagtudkald udenfor normal arbejdstid koster som udgangspunkt et udkaldstillæg + timeforbrug og kørsel.

Vi tilbyder også vores kunder en fast tilkaldeordning for en kortere eller længere periode, alt efter din virksomheds behov for akut service udenfor normal arbejdstid.

Du er velkommen til at læse mere om vores mange kompetencer lige her. Eller du kan klikke her og læse mere om vores ydelser inden for det præventive vedligehold.

Kontaktoplysninger

Har du brug for en længerevarende tilkaldeordning, kontakter du os gerne via vores kontaktformular eller telefonisk på +45 5667 0066, så kan vi sammen aftale en løsning, der giver den nødvendige tryghed for din virksomhed.

Kontakt os