Hardware projektering

DI-Teknik tilbyder alt fra projektledelse, omfattende projektering og planlægning til dokumentation og opfølgning.

I forbindelse med projektering lægger DI-Teknik stor vægt på risikoanalyse, dokumentation og kvalitetssikring i forhold til både personer, produkter, miljø og produktionsudstyr. Derved undgår vi blandt andet udviklingsfejl, som kan være tidskrævende og bekostelige at afhjælpe efterfølgende. Du kan læse mere om vores kompetencer inden for risikoanalyse her

Kvalitetssikring

DI-Teknik har et kvalitetssystem, der underbygger kravene fra ISO-standarden og GAMP5-guidelines. Dette sikrer at designet, funktionalitet og krav grundigt dokumenteres og testes. Læs mere om vores kvalitetssikring her.

For at sikre en optimal og høj kvalitet af løsningen, er det vores mål, at du som kunde involveres i hele projektforløbet, for at sikre en unik deling af viden i alle faser af processen.

Vores projektledere besidder ikke kun ajourførte faglige og tekniske kvalifikationer. I DI-Teknik ved vi, at et vellykket projekt starter med god kommunikation. Derfor har medarbejdere på tværs af faggrupper, gennemgået kurser i kommunikation og samarbejde. Det er parametre som i høj grad bidrager til, at opgaverne leveres veludført og til den aftalte tid.

Kontaktoplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte os telefonisk på +45 5657 0066 eller via vores kontaktformular, så hjælper vi gerne med hele eller dele af dit næste projekt.

Kontakt os