Hardware projektering

DI-Teknik tilbyder alt fra projektledelse, omfattende projektering og planlægning til dokumentation og opfølgning.

I forbindelse med projektering lægger DI-Teknik stor vægt på risikoanalyse, dokumentation og kvalitetssikring i forhold til både personer, produkter, miljø og produktionsudstyr. Derved undgår vi blandt andet udviklingsfejl, som kan være tidskrævende og bekostelige at afhjælpe efterfølgende.

Kvalitetssikring

DI-Teknik har et kvalitetssystem, der underbygger kravene fra ISO-standarden og GAMP5-guidelines. Dette sikrer at designet, funktionalitet og krav grundigt dokumenteres og testes.

For at sikre en optimal og høj kvalitet af løsningen, er det vores mål, at du som kunde involveres i hele projektforløbet, for at sikre en unik deling af viden i alle faser af processen.

Vores projektledere besidder ikke kun ajourførte faglige og tekniske kvalifikationer. I DI-Teknik ved vi, at et vellykket projekt starter med god kommunikation. Derfor har medarbejdere på tværs af faggrupper, gennemgået kurser i kommunikation og samarbejde. Det er parametre som i høj grad bidrager til, at opgaverne leveres veludført og til den aftalte tid.

Kontaktoplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte os telefonisk på +45 5657 0066 eller via vores kontaktformular, så hjælper vi gerne med hele eller dele af dit næste projekt.

Kontakt os