Design automation

Automation er vores spidskompetence og knowhow. Vi har flere end 30 dygtige hardware ingeniører ansat, som dagligt designer og projekterer anlæg, som opfylder vores kunders høje krav om maksimal funktionalitet og driftssikkerhed. Vi lægger vægt på et tæt samarbejde med dig som kunde i selve designfasen, så vi får taget hånd om hele processen fra start til slut på et solidt grundlag.

Vi oplever at udviklingen og efterspørgslen i de brancher vores kunder agerer i hurtigt forandres. Derfor bestræber vi os på at designe anlæg, som ikke alene lever op til den godkendte projektbeskrivelse, men som så vidt muligt fremtidssikres i forhold til kunders ønsker og behov om anlæggets funktion og drift.

Læs mere om projektering og udførelse af opgaver her.

Faglige og tekniske kompetencer i top

Vores hardware ingeniører besidder både den rette faglige ekspertise inden for automation og projektledelse, tillige med et innovativt mind-set til at gå forrest med rådgivning, design og projektering inden for de brancheområder, som vi betragter som vores kerneområder;

Kontaktoplysninger

Kontakt os gerne telefonisk på +45 5657 0066 eller via vores kontaktformular, så hjælper vi gerne med hele eller dele af dit næste projekt.

Kontakt os