Design automation

Automation er vores spidskompetence og knowhow. I DI-teknik designer vi anlæg som opfylder vores kunders høje krav om maksimal funktionalitet og driftssikkerhed. Vi lægger vægt på et tæt samarbejde med dig som kunde i selve designfasen, så vi får taget hånd om hele processen fra start til slut på et solidt grundlag.

Vi oplever at udviklingen og efterspørgslen i de brancher vores kunder agerer i hurtigt forandres. Derfor bestræber vi os på at designe anlæg, som ikke alene lever op til den godkendte projektbeskrivelse, men som så vidt muligt fremtidssikres i forhold til kunders ønsker og behov om anlæggets funktion og drift.

Faglige og tekniske kompetencer i top

Vores projektledere besidder både den rette faglige ekspertise inden for automation, tillige med et innovativt mind-set til at gå forrest med rådgivning, design og projektering inden for de brancheområder, som vi betragter som vores kerneområder; medicinalindustrien, fødevareindustrien, hospitaler og sygehuse, vand og miljø, infrastruktur samt den petrokemiske industri.

Kontaktoplysninger

Kontakt os gerne telefonisk på +45 5657 0066 eller via vores kontaktformular, så hjælper vi gerne med hele eller dele af dit næste projekt.

Kontakt os