DI-Teknik er autoriseret kølevirksomhed

Som autoriseret kølevirksomhed leverer DI-Teknik alle former for løsninger til køling. Det være sig levering og montage af færdige køleanlæg og ventilationsanlæg samt efterfølgende service og reparation. Vi har mange års erfaringer inden for køling af procesanlæg, kølerum, komfortkøling samt køling til serverum og laboratorieudstyr.

Et sundt og godt indeklima, er med til at sikre en god trivsel for mennesker i hverdagen. Derfor er det vigtigt, at det fungerer så optimalt, så ingen faktisk bemærker det.

Som autoriseret kølevirksomhed er DI-Teknik ISO 9001 certificeret og godkendt til håndtering af kølemidler af kølebranchens miljøorgan KMO.

Vores specialist på området hjælper dig, med de nødvendige beregninger og dimensionering af dit anlæg, så du er sikker på at forholdene er i harmoni, også noget der gælder økonomien.

Vil du vide mere om vores andre kompetencer så klik her

Kontaktoplysninger

Vil du vide mere om vores kølereferencer, er du meget velkommen til at kontakte os telefonisk på +45 5657 0066 eller via vores kontaktformular, så forbinder vi dig med vores installatør inden for køl og ventilation.

Kontakt os