Automation og industriel el til infrastruktur og energiforsyninger

Beslutningstagere i forsyningsbrancher som driver og forvalter vores infrastruktur og energiforsyninger, bliver ofte stillet overfor mange komplekse problemstillinger omkring drift og vedligehold. Hele vores infrastruktur søges konstant forbedret, og med forandringer følger strenge økonomiske krav til produktivitet, lønsomhed og drift. Automation og industriel el til infrastruktur og energiforsyninger skal derfor være holdbart både i dag og i morgen.

Optimering og høj oppetid er nøgleord for konkurrenceevnen

Vi forstår vigtigheden i skræddersyet automation, for at din virksomhed kan levere maksimalt produktionsafkast og være konkurrencedygtig på både kvalitet og pris. Derfor lægger vi vægt på tæt samarbejde fra projektopstart til aflevering, så vi er sikre på, at vi får gennemarbejdet alle aspekter omkring de tekniske løsninger og muligheder, dine anlæg skal kunne præstere gennem en grundig projektbeskrivelse og risikoanalyse.

Dine parametre kan blandt andet være:

  • At øge driftstimer
  • At højne driftsikkerhed
  • At levere bedre oppetid
  • At skabe øget konkurrenceevnen

Lad os tage hånd om dine installationer fra A-Z

I DI-Teknik varetager vi dagligt en bred vifte af opgaver i industrier som leverer transport, og som producerer fjernkøl, fjernvarme, biogas og pellets. Det kan være opgaver lige fra design og installation af nye automationsanlæg til vedligehold af eksisterende anlæg.

Vi udfører mangeartede opgaver heriblandt bygningsinstallationer, styringer og montage af transportbånd, snegle og indfødning til siloer og tankanlæg, levering og montage af omformere samt alarm- og styretavler, etablering af nød og panikbelysning og UPS installation i f.eks. serverrum, levering af komfortkøling og bygningsventilation o.l.

Derudover udfører vi kabellokalisering i jord, datalogning og måler spændingskvalitet, og ikke mindst udfører vi eftersyn og reparationer i togforvarmestationer og brydere samt tilbyder driftsledelse af private 10/0,4kV stationer.

 

Vi har stor ekspertise inden for opgaver som:

Vi vil gerne være din samarbejdspartner på el- og automationsområdet

Vores erfaringsgrundlag er validt, og du kan som driftsleder eller forsyningschef derfor trygt involvere os i dit næste projekt. Vores firma består af fagligt og teknisk veluddannede ingeniører, programmører, serviceteknikere og montører. Det giver god synergi for dig som kunde, da vi effektivt er i stand til at samarbejde om at løse dine el- og automationsopgaver, hvad enten der er tale om nye installationer, fejlfindinger, montageopgaver eller anlægsudvidelser, eller vi skal sørge for de nødvendige service- og vedligeholdelsesopgaver på fabrikken.

Kontaktoplysninger

Kontakt os telefonisk på +45 5657 0066 eller via vores kontaktformular, så hjælper vi gerne med hele eller dele af din næste automationsopgave.

Kontakt os