Automation og industriel el til spildevandsindustrien

Som forbruger og leverandør til spildevandsindustrien ved vi, at et højt serviceniveau og en god indsigt i de foranstående miljømæssige problematikker, er af største betydning i denne branche. Vores samfund har stigende fokus på klima og miljø, og det stiller derfor større krav om bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger. Derfor må branchen arbejde med, en vifte af forskellige løsningsmuligheder alt efter lokale forhold. Det være sig lige fra opsamling af spildevand fra husholdninger og industrier, og det spildevand der falder på vejene, til det bliver ført videre fra kloaksystemet til et af de fem centrale rensningsanlæg.

Vi leverer kundetilpassede løsninger

Vi ved din branche behøver skræddersyede automationsløsninger. Derfor lægger vi bl.a. stor vægt på tæt dialog med dig som kunde, så vi får taget hånd om alle kravspecifikationer og ønsker til de tekniske løsninger og muligheder, dine anlæg skal kunne levere i projektbeskrivelse og risikoanalyse. Kun på baggrund af et grundigt forarbejde kan vi sammensætte den komplette tekniske løsning, så du får optimalt udbytte af dine anlæg.

Dine parametre kan være:

  • Øget driftstimer
  • Bedre oppetid
  • Højere driftsikkerhed
  • Større kapacitet

Automation og procesovervågning til spildevandforsyning er vores speciale

Det kan f.eks. være levering og montering af alt inden for motor- og frekvensomformere, følere og niveaumeldere over til komplette tavleinstallationer og eksempelvis SRO/SCADA anlæg til pumpestyringer, overvågningsalarmer m.v.

Vi har stor ekspertise inden for automation til din branche og tilbyder blandt andet:

 

Branchekendskab til din fordel

Vores kendskab og erfaringsgrundlag til branchen er solidt, gennem mange års leverancer af tekniske løsninger, så du kan trygt kontakte os med dit næste projekt. Vi har veluddannede elektrikere og ingeniører til rådighed, som alle besidder dygtige kompetencer til at varetage alt fra projektering og programmering, til fejlfinding, installation og vedligehold. Det betyder smidigt og effektivt samarbejde om dine automationsløsninger fra design til implementering og service. Vi tilbyder naturligvis vores kunder akut automation og el-service 24-7-365.

Kontaktoplysninger

Kontakt os telefonisk på +45 5657 0066 eller via vores kontaktformular, så hjælper vi gerne med hele eller dele af din næste automationsopgave.

Kontakt os