Vil du være vores kollega?

Vi er altid på udkig efter dygtige kolleger, og du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvis du har lyst til at være vores kollega. På undersiden Vi søger kollega, kan du helt aktuelt se hvilke stillingsopslag, vi søger nye kolleger til netop nu. Vi behandler din ansøgning fortroligt, og du modtager altid svar tilbage, også selvom vi ikke kan tilbyde dig en stilling.

Du kan få et godt indblik i, hvilke faglige kompetencer og personlige egenskaber vi efterspørger, ved at læse vores stillingsbeskrivelser, som du finder under fanen Job/Stillingsbeskrivelser.

Søg job hos os…

Send os din ansøgning til HR og personaleansvarlig Jørgen Bagger på: job@di-teknik.dk

Hos os er der ikke mange regler. Vi har en flad ledelsesstruktur, med plads til den enkelte medarbejders viden og input. Dog har vi en ufravigelig regel som går ud på, at vi skal tale pænt til hinanden, og have det godt sammen, når vi er på arbejde. Hver en kollega er en vigtig deltager af teamet.

Sammen med dig sørger vi for, at pleje og forbedre dine faglige kompetencer, så du kan varetage de projekter og opgaver i virksomheden du indgår i, med de bedste forudsætninger.

Vi oplever, at jo bedre vi kender hinanden, desto bedre er vi til at sætte det rigtige team, som  løser og samarbejder om kundernes projekter.

Derfor går vi meget op i, at vi lærer hinanden at kende gennem fælles interesser, både gennem vores faglige kompetencer, men i høj grad også gennem aktiviteter udenfor arbejdstiden. Hos os skal det nemlig være både lærerigt og sjovt at gå på arbejde!

Derfor støtter vi op om medarbejderinitiativer til forskellige sociale events. Det kan f.eks. være go-cart turneringer, gå- og løbeture fredag eftermiddage, cykelture i skov og på landevej, brætspilturneringer, Iron Man, DHL- stafet, koncerter og meget mere.

Derudover har vi vores faste årlige firmaarrangementer. Vores sommerfest, hvor vores ”bedre halvdel” også er inviteret med, og vores julefrokost for ansatte i DI-Teknik og DI-Trykluft.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os