Robotprogrammering

I DI-Teknik ved vi, at optimering af drift og processer for dine anlæg kan være vigtige parametre, så du kan være en konkurrencedygtig aktør i din branche. Her kan implementering af robotløsninger være den rigtige løsning. Vi har kompetencer til at forestå robotprogrammering, eller deltage i implementering af robotløsninger. Det være sig både som selvstændige celler og som integrerede enheder med interface til overordnet styring, f.eks. en PLC.

Vi mestrer robotprogrammering i forskellige fabrikater

Vi har samarbejde med KUKA, men mestrer også Stäubli med VAL3-programmering, samt ABB med Rapid.

Vi har udført opgaver inden for mange forskellige brancheområder, blandt andet inden for fødevareindustrien og den farmaceutiske industri.

Det er eksempelvis opgaver som:

  • Vision-guidet robot-celle til samleautomat (Præcisions håndtering af små emner)
  • Håndtering af aggressive produkter/medicin med renrums-robot
  • Palletering på EU-paller med ordre-styret stablingsmønster

Kontaktoplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte os for både referencer og et møde, så hjælper vi gerne med rådgivning og udførelse af dit næste projekt. Benyt vores kontaktformular eller ring direkte på vores hovednummer +45 5657 0066, så sætter vi dig i forbindelse med den rigtige person til opgaven.

Vil du vide mere..

Her kan du læse mere om vores kompetencer og ydelser inden for automation og programmering.

Vidste du..

Vidste du at ordet robot kommer af det tjekkiske ‘robota’, som betyder slavearbejde. Det var den tjekkiske skuespilsforfatter Karel Capek, der i 1920 som den første brugte ordet robot i skuespillet R.U.R (Rossum’s Universal Robots). Skuespillet er en undergangsberetning om fremtidens skabelse af arbejderrobotter, der ender med at overgå og udrydde menneskeslægten.

Allerede i 1700- og 1800-tallet da fabrikker blev mere automatiserede, spillede automatiserede maskiner spillede en stor rolle. I dag producerer industrirobotter biler og meget andet med langt større præcision, styrke og hurtighed, end mennesker er i stand til på egen hånd. Typisk er industrirobotter meget præcise og pålidelige, når det handler om at udføre veldefinerede opgaver.

Kontakt os