Køling og ventilation

DI-Teknik leverer alle former for løsninger til køling og ventilation. Det være sig levering og montage af færdige køleanlæg og ventilationsanlæg samt efterfølgende service og reparation. Vi har mange års erfaringer inden for områder som eksempelvis:

  • Køling af procesanlæg
  • Kølerum
  • Komfortkøling
  • Køling til serverum
  • Køling til laboratorieudstyr

Som autoriseret kølevirksomhed er DI-Teknik ISO 9001 certificeret og godkendt til håndtering af kølemidler af kølebranchens miljøorgan KMO.

I DI-teknik satser vi på brugen af en langtidsholdbar løsning med CO2 som drivmiddel. CO2 nedbryder ikke ozonlaget, og drivhuseffekten er en tusinddel mindre end ved brug af HFC kølemidler. Derudover har CO2 to meget vigtige fordele sammenlignet med kulbrinte; det er ikke miljømæssigt giftigt, og det er ikke brændbart. Det gør CO2 til et favorabelt valg både med hensyn til konstruktion, installation og vedligeholdelsesomkostninger af anlægget.

CO2 anlæg og genvindsvarme

CO2 anlæg har endvidere en stor mulighed for genvindsvarme, som med stor økonomisk fordel kan anvendes i virksomhedens produktion og administration. Større industrielle varmeforsyninger (100-2000kW) kan også med fordel komme fra et CO2 anlæg. Effektfaktoren ligger typisk på mellem 2,5 og 4,7 på anlæg, lavet kun til varmeforsyning.

Kontaktoplysninger

Kontakt os gerne telefonisk på +45 5657 0066 eller via kontaktformularen, så vi kan være dig behjælpelig med udregning og vejledning af køle- og ventilationsbehov til din virksomhed. Du er meget velkommen til at hente vores profilbrochure for at læse mere om vores kompetencer og ydelser. Hent vores profilbrochure her

Kontakt os