PLC programmering

DI-Teknik udvikler software og har kompetencer lige fra industriel it- og netværksdesign til .Net-, databaseapplikationer, SRO-, DCS- og PLC programmering samt robotprogrammering. Vi mestrer eksempelvis:

  • Siemens S5 og S7/Tia
  • Allen-Bradley/Rockwell
  • ABB AC500/800XA
  • TEXAS/CTI

Vi har stor erfaring med komplekse dataopsamlings-, dataudveksling- og rapporteringsløsninger og har forståelse for at integrere løsningerne i samspil med overordnet ERP- og planlægningssystemer.

Vi tager afsæt i dine behov fra design til dokumentation

Gennem en grundig dialog finder vi den rette tekniske løsning for din virksomhed, så dine anlæg kan præstere maksimalt i forhold til produktivitet, driftsikkerhed og oppetid, og give dig optimalt udbytte af dit produktionsapparat.

Vores PLC programmering er i overvejende grad standardiseret, struktureret og følger gældende standarder for området. Har kunden sine egne standarder følger vi dem. For at minimere omkostningerne til programmering, kvalificeringen og efterfølgende vedligeholdelse af udviklede programmer, anvender vi autogenerering i det omfang det er muligt. Dette sikrer ensartethed og minimering af fejl i de løsninger vi leverer. Vi udarbejder funktions- og softwaredesign specifikationer, test-protokoller og risikovurderinger på det niveau, der passer til den branche, løsningen skal leveres til.

Vi leverer fremtidsikret automation

Vi er certificeret Siemens Solution Partner gennem mange år samt Rockwell Automation Recognized System Integrator inden for industriel automation. Det giver os adgang til den nyeste viden og teknologi inden for software og hardware løsninger, og sikrer dig som kunde en efterprøvet og innovativ kvalitet i de valgte automationsløsninger.

Kontaktoplysninger

Kontakt os gerne telefonisk på +45 5657 0066 eller via vores kontaktformular, så sætter vi dig i forbindelse med den rigtige person til din opgave.

Kontakt os