Automation og industriel el til fødevareindustrien

En stor del af vores kundesegment producerer og bearbejder fødevareingredienser, smagsstoffer og specialprodukter til brug for fødevareindustrien. Det er typisk ingredienser som produceres og bearbejdes i komplekse anlæg med mange styringer og enheder tilkoblet.

Det er samtidig en branche, hvor kontrolfunktioner og sporbarhed spiller en meget stor rolle, og hvor oppetid og optimering er i konstant fokus.

Optimering er et nøgleord for konkurrenceevnen

I DI-Teknik forstår vi vigtigheden af et optimeret og driftssikkert produktionsanlæg. Vi kender din branche godt, gennem de mange kunderelationer vi har opbygget og har serviceret med tekniske løsninger og vedligehold, fra vi stiftede vores firma i 2003.  Det er kunder, som benytter sig af vores mange ydelser lige fra udarbejdelse og implementering af hardware og software, til det daglige vedligehold on-site.

Vi skræddersyr din automation

Vi ved din branche behøver kundetilpassede løsninger for optimalt udbytte af produktionen. Derfor lægger vi bl.a. stor vægt på tæt dialog med dig som kunde, så vi får taget hånd om alle aspekter omkring de tekniske løsninger og muligheder, dine anlæg skal kunne præstere i projektbeskrivelse og risikoanalyse. Kun på baggrund af et grundigt forarbejde kan vi skræddersy den komplette tekniske løsning, så du får optimalt udbytte af dit produktionsapparat.

Dine parametre kan være:

  • Øget produktion
  • Bedre oppetid
  • Højere driftsikkerhed
  • Forbedret konkurrenceevne

Din servicepartner på el- og automationsområdet

Vores firma består af en medarbejderstab med fagligt dygtige og veluddannede ingeniører, programmører, teknikere og montører. Det betyder for dig som kunde, at vi hurtigt og effektivt kan samarbejde om at løse dine el- og automationsopgaver, hvad enten det er nye installationer og anlægsudvidelser, eller vi skal sørge for de nødvendige service- og vedligeholdelsesopgaver på fabrikken.

Vi har stor ekspertise inden for automation og industriel el til fødevareindustrien bl.a.:

 

Vi er ISO 9001 certificeret inden for køl og ventilation og følger kvalitetsguidelines fra GAMP-5, hvilket er din sikkerhed for levering af et kvalitetsprodukt.

Kontaktoplysninger

Kontakt os gerne på telefon +45 5657 0066 eller via vores kontaktformular, og lad os vide hvordan vi bedst kan servicere din virksomhed.

 

Kontakt os