Automation og industriel el til vandforsyning industrien

Rent drikkevand og stabil vandforsyning er noget vi alle værdsætter og kerer os højt om. Industrien er underlagt massive kontrolforanstaltninger for sikker fremstilling og distribution. Denne sektor bliver i stigende grad mødt med effektiviseringsplaner og krav om besparelser fra fremstilling til levering hos slutforbruger, og et optimeret produktionsanlæg et derfor af største vigtighed.

Driftsikkerhed i hverdagen

I DI-Teknik ved vi, at driftsikkerhed er et must for vandforsyningsbranchen, og overvågning af driften for optimal styring og regulering er derfor af største betydning. Vi leverer kundetilpassede løsninger, og for at opnå det bedste slutprodukt, lægger vi stor vægt på en tæt dialog med dig fra projektbeskrivelse og kravspecifikation, til aflevering finder sted. Muligheden for et grundigt forarbejde og risikoanalyse sikrer, at vi får taget hånd om alle de tekniske aspekter, så du får optimalt udbytte af dine anlæg.

Dine parametre kan være:

  • Højere driftsikkerhed
  • Større kapacitet
  • Flere reguleringsmuligheder
  • Bedre betjeningsvenlighed

Vi er eksperter i automation

Vi har i mere end 15 år serviceret centrale og decentrale vandværker med automationsløsninger samt dagligt vedligehold af pumper, niveaumeldere og styringer m.v. Løsningerne omhandler for eksempel SRO systemer(Styring Regulering og Overvågning) på PC baserede SCADA systemer, PLC systemer og kommunikationsnetværker, og ikke mindst det vigtige versions- og backup styringsværktøj: Versiondog.

Vi har de nødvendige fagkompetencer i huset, og kan derfor hurtigt og effektivt samarbejde om at løse dine el- og automationsopgaver, fra design til det nødvendige efterfølgende vedligehold af dine anlæg.

Vi tilbyder vores kompetencer inden for blandt andet:

Kontaktoplysninger

Kontakt os gerne telefonisk på +45 5657 0066, eller via vores kontaktformular her på siden, så hjælper vi gerne med hele eller dele af din næste automationsopgave.

Kontakt os