Vores historie

Vores historie i DI-Teknik

Vores historie i DI-Teknik. DI-Teknik A/S er en af Danmarks største automationsvirksomheder med mere end 20 års erfaring inden for automation og industriel el. Virksomheden DI-Teknik er et resultat af en fusion mellem virksomhederne Danateknik og Innova-Teknik. Begge virksomheder prioriterede begreber som relationskunder og medarbejderansvar højt, og da kompetencer og kundekreds efterhånden var vokset sammen, lå fusionen lige for. Fusionen blev startskuddet til en opblomstring af karat.

Vores vision

DI-Teknik adskiller sig væsentligt fra sine konkurrenter ved at fungere som totalleverandør med kompetencer inden for både projektering, dimensionering, programmering, installation og servicering.  Vi leverer alt fra et samlet højspændingsanlæg til den sidste føler på et renseanlæg, og benytter os kun i særlige tilfælde af underleverandører.

Vores mål

Historisk ballast giver holdånd og selvtillid. Med dette udgangspunkt fortsætter medarbejdere og ledelse hos DI-Teknik A/S med at finjustere kursen mod det fælles mål; at vedblive at være en af landets bedste totalleverandører inden for industriel el og automation.

Kontaktoplysninger

Kontakt os gerne på telefon +45 5657 0066 eller via vores kontaktformular her på siden, og lad os vide hvad vi kan hjælpe din virksomhed med. Du er meget velkommen til at downloade vores profilbrochure for et nærmere indblik i hvem vi er og hvilke kompetencer vi tilbyder. Hent vores profilbrochure her (åbner i PDF)

 

Kontakt os