DI-Teknik A/S bliver en del af Caverion A/S

DI-Teknik bliver fundamentet for en stærk automationsforretning i Caverion A/S

Caverion A/S har den 7. marts 2022 erhvervet 80 procent af aktierne i DI-Teknik A/S. DI-Teknik bliver fundamentet og starten på opbygningen af en stærk automationsforretning i Caverion Group.

DI-Teknik fungerer i dag som en industriel full-service udbyder (Projektledelse, design, dimensionering, programmering, installation, drift og vedligeholdelse) inden for industriel automation, industriel IT og industriel installation.

 

”Denne mulighed giver DI-Teknik A/S betydelige fordele og et stærkt grundlag for at skabe en markedsledende leverandør af industriel automation og relaterede tjenester mere udbredt i Danmark, og internationalt på tværs af Caverion Group” udtaler Rasmus Thygesen, CEO i DI-Teknik A/S.

“Dette tilkøb vil bringe helt ny ekspertise og kapaciteter inden for industriel automation til Caverion A/S i Danmark. Handlen giver os adgang til store vækstmuligheder på det danske marked, som f.eks Pharma og Life Science, Food and Ingrediens, Utility (spildevand og energi) og procesindustrier generelt. Det styrker også vores evne til at levere smarte, digitale og bæredygtige løsninger i industrisegmentet bredere på koncernniveau uden for Danmark. Vi er meget glade og stolte over, at DI-Teknik bliver en del af familien i Caverion A/S”, udtaler Carsten Sørensen, CEO i Caverion A/S Danmark.

Om Caverion A/S:

Caverion A/S er et børsnoteret internationalt selskab repræsenteret i 10 lande og en stærk koncern med mere end 14.000 ansatte, og en årlig omsætning på mere end 16 mia. DKK.

Om DI-Teknik A/S:

DI-Teknik fungerer som en full-service udbyder (Projektledelse, design, dimensionering, programmering, installation, service og vedligeholdelse) inden for industriel automation, industriel IT og industriel installation.

DI-Tekniks omsætning i 2020/21 udgjorde mere end 200 mio. DKK., hvoraf automation tegnede sig for størstedelen af ​​forretningen.

Kontakt os