Lavspændingsanlæg

DI-Teknik tilbudsgiver, projekterer, dimensionerer, CE mærker og udfører lavspændingsanlæg og lavvoltsinstallationer fra 0-1000 V AD/DC efter gældende standarder, til mange forskellige branchetyper i industrien. Der er mange parametre at tage hensyn til når der skal dimensioneres tavler og de tilhørende installationer, det er blandt andet:

  • Spændingskvalitet/driftsikkerhed
  • Fysiske installationskrav
  • Pris og vedligeholdelsomkostninger
  • Betjeningsforhold
  • Materialevalg
  • Udvidelses muligheder

Vi vil levere kvalitet

I DI-Teknik sætter vi en ære i grundighed, og vi vægter at levere et kvalitetsprodukt, med øje for udnyttelse af de nyeste tekniske løsninger, så energioptimering og drifts- og personsikkerhed er i højsæde på dine installationer. Vi sørger for løbende at uddanne os, for derved skaber vi et funktionelt produkt, som samtidig opfylder de økonomiske rammer for vores kunder.

Vi har kompetencerne i huset

Vores firma er sammensat af flere forskellige medarbejderkompetencer. Det vil i praksis sige, at vi kan sammensætte det rette team af ingeniører, projektledere, teknisk desingere, teknikere og montører, lærlinge og arbejdsmænd fra design til udførelse og vedligeholdelse af dine installationer. Den synergi betyder bedre udnyttelse af både tid og økonomi på opgaverne.

Eget tavleværksted

Vi har eget tavleværksted, hvor vores dygtige tavlemontører bygger tavlerne op fra bunden. Der bliver konstrueret tavler i mange forskellige dimmensioner og måske i flere sektioner. At have værkstedet i huset betyder at kolleger nemt og smidigt kan samarbejde om projektering, udførsel og tests.

Vedligehold af installationer

Efter installation tilbyder vi de nyeste teknikker til vedligeholdelse af installationen. Det være sig alt fra komponentservice, eksempelvis af maksimalafbrydere, til termografering og ultralydsscanning og til spændingskvalitetsmålinger i henhold til f.eks. EN50160/DEFU16.

Nødstrømsanlæg er en lagervare

Vi har det nødvendige nødforsyningsudstyr på lager, som kan opstilles ved både planlagte og akutte opgaver.

Referencer

Vi udfører dagligt projekter og vedligehold i mange forskellige branceområder, så du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en referencecase på et udført projekt, som kan være sammenligneligt med din virksomheds forretningsområde.

Kontaktoplysninger

Kontakt os gerne telefonisk på +45 5657 0066 eller via vores kontaktformular, så tager vi hånd om dine installationer.

 

Kontakt os