Lavspændingsanlæg

DI-Teknik tilbudsgiver, projekterer, dimensionerer, CE mærker og udfører lavspændingsanlæg og lavvoltsinstallationer fra 0-1000 V AD/DC efter gældende standarder.

Vi vil levere kvalitet

I DI-Teknik vægter vi at levere et kvalitetsprodukt, med øje for udnyttelse af de nyeste tekniske løsninger, så energioptimering og drifts- og personsikkerhed er i højsæde på dine installationer. Vi sørger for løbende at uddanne os, for derved skaber vi et funktionelt produkt, som samtidig opfylder de økonomiske rammer for vores kunder.

Vi har kompetencerne i huset

Vores firma er sammensat af flere forskellige medarbejderkompetencer. Det vil i praktsis sige, at vi kan sammensætte det rette team af ingeniører, projektledere, teknikere og montører fra design til udførelse og vedligeholdelse af dine installationer. Den synergi betyder bedre udnyttelse af både tid og økonomi på opgaverne.

Vedligehold af installationer

Efter installation tilbyder vi de nyeste teknikker til vedligeholdelse af installationen. Det være sig alt fra komponentservice, eksempelvis af maksimalafbrydere, til termografering og ultralydsscanning og til spændingskvalitetsmålinger i henhold til f.eks. EN50160/DEFU16.

Nødstrømsanlæg er en lagervare

Vi har det nødvendige nødforsyningsudstyr på lager, som kan opstilles ved både planlagte og akutte opgaver.

Kontaktoplysninger

Kontakt os gerne telefonisk på +45 5657 0066 eller via vores kontaktformular, så tager vi hånd om dine installationer.

 

Kontakt os