Forsyningsteknik

DI-Teknik søger for høj oppetid med stabile forsyninger dag og nat året rundt. Vi har mange års erfaringer i at sikre kontinuitet på nogle af landets mest følsomme installationer. Nedenfor kan du læse mere om de brancheområder, vi anser for at tilhøre vores kerneområder:

 

Vi sikrer høj oppetid i kritiske produktioner

Et driftssikkert produktionsanlæg, der fungerer uden stop døgnet rundt, er en nødvendighed for mange af vores kunder. Vi er specialister i at sikre høj oppetid under komplicerede forhold i følsomme produktioner. Det skyldes blandt andet, at vi går efter højest mulig kvalitet i valg af medarbejdere, efteruddannelse og produkter.

De faglige kompetencer er i top

Vi har flere faggrupper ansat i DI-Teknik. Det være sig lige fra den unge elektrikerlærling til den års erfarne elektriker, tekniker eller projektleder. Alle har vi det til fælles, at vi elsker el- og automation. Vi arbejder for et fælles mål, nemlig at levere et kvalitetsprodukt, der opfylder vore kunders krav – og leveret til tiden.  Nedenfor kan du læse et udsnit af vores faglige kvalifikationer inden for:

Rådgivning om forsyningsteknik og spændingsanalyser

En af vores spidskompetencer er rådgivning og analyser omkring driften af forsyningsanlæg. Formålet kan være at identificere fejlkilder, som belaster anlæg, tavler og kabler unødigt med sidestrømme uden for kundens eget forsyningsnet. Det kan ligeledes være fordelagtigt at isolere støjkilder, som kan ødelægge kommunikationen i netværket eller overbelaste tavler. Formålet er altid at sikre stabile forsyninger med korrekte indstillinger for selektivitet.

Du er velkommen til at læse mere om vores ydelser inden for spændingskvalitet her.

Du kan kontakte os på +45 5657 0066

Kontakt os gerne telefonisk på +45 5657 0066 eller via vores kontaktformular for uddybende oplysninger om vores mange ydelser og gennemførte projekter og entreprisearbejder.

 

Kontakt os