Hardware Automation

Hardware automation – DI-Teknik tilbyder alt fra projektledelse omfattende projektering og planlægning, til dokumentation og opfølgning. Vores projektingenører er har kompetencer,og erfaring i at lede og håndtere mangeartede projekter, også komplekse entrepriseopgaver.

Vi har produktkendskab til de fleste større komponetmærker

Vores ingeniører og konstruktører besidder et bredt kendskab til hardware uanset produktmærke. Vi har opbygget et tæt samarbejde med vores primære leverandører af materialer gennem årene, og derved har vi et bredt kendskab til deres sortimenter. I samarbejde med kunden vælger vi det produkt der opfylder kravspecifikationerne med fokus på kvalitet, tilgængelighed, pris og ikke mindst support og brugevenlighed.

Vi gør vores forarbejde

I forbindelse med hardware projektering lægger DI-Teknik stor vægt på risikoanalyse, dokumentation og kvalitetssikring i forhold til både personer, produkter, miljø og produktionsudstyr. Derved undgår vi blandt andet udviklingsfejl, som kan være tidskrævende og bekostelige at afhjælpe efterfølgende.

Vi har dygtige TÛV Nord certificerede maskinsikkerhedseksperter (CMSE, Certified Machinery Safety Experts) ansat i DI-Teknik. De besidder den ypperste ekspertviden i forhold til maskinsikkerhed ved bearbejdningsmaskiner, f.eks. procesanlæg og robtanlæg, samt inden for CE mærkning. CMSE er et internationalt certificeret uddannelsesprogram inden for området maskinsikkerhed. Det omhandler komplekse tekniske spørgsmål, om den nødvendige viden om en maskines samlede livscyklus – lige fra standarder og lovgivning over sikkerhedsteknik til en nøje betragtning af de forskellige områder inden for funktionel sikkerhed. 

Du kan læse mere om vores kompetencer inden for CE mærkning her

Den tekniske dokumentation

DI-Teknik leverer el-dokumentation i EPLAN, Caddy++, PCSchematic og AutoCAD efter kundens ønske. Læs mere om el-dokumentation lige her.

Kontaktoplysninger

Vi er altid klar til at tage en snak om dine automationsprojekter, så kontakt os telefonisk på +45 5657 0066 eller via vores kontaktformular, og lad os vide hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste automationsprojekt. 

Vil du vide mere om DI-Teknik

Du er meget velkommen til at downloade vores profilbrochure, som giver dig et lille indblik i, hvem vi er og hvad vi står for. (Filen åbnes i PDF) di-teknik_brochure2015-web

 

Kontakt os