DI-Teknik udfører de tekniske installationer på Gevninge Vandværk

DI-Teknik understøtter HOFORs renovering af regionale vandværker

I fremtiden skal vandværkerne være mere bæredygtige, og HOFOR er derfor i gang med at renovere regionale vandværker. Blødere vand er med til at reducere CO2-aftrykket, fordi det reducerer mængden af kalk i vandet og øger levetiden på hårde hvidevarer. Når vandværket står klart vil der dagligt blive sendt 20.000 m3 blødere vand til hovedstadsområdet. De tekniske installationer til driften på Gevninge vandværk foretages af DI-Teknik.

”DI-Teknik har de seneste 12 måneder været med til at understøtte projektet ved at være en del af renoveringen i Gevninge nær Roskilde på det fjerde af deres syv projekter. DI-Teknik er blevet valgt igennem en helt normal udbudsproces, hvor fokus har været på samarbejde, pris og erfaring”, udtaler Ole Ambrosius projektleder fra HOFOR.

Leverancen omfatter hele maskinentreprise det vil sige alle tekniske installationer til driften af vandværket.

Projektet er stort, og det indebærer etablering af 54 kilometer kabler, installationer af 45 styretavler og flere end 3000 komponenter.

Det daglige ansvar har viceprojektleder Per Koefoed-Jensen:

”Min hverdag foregår med at koordinere arbejdet med mine kolleger, og tværfagligt med de andre entrepriser. Det gør vi simpelthen med brug af en 3D-model, hvor vi kan gå ind og nøjagtig placere forskellige komponenter og føringsvej”

Værket ved Gevninge idriftsættes i 2024.

Har du lyst til at vide mere om det specifikke projekt, kan du se en video her udarbejdet i samarbejde med HOFOR:

 

Kontakt os

Vil du vide mere om vores mange kompetencer og erfaringer inden for automation og industriel el, så kontakt os på tlf.: +45 5667 0066, og lad os vide hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Velkommen hos DI-Teknik!

Kontakt os