ABA anlæg til BIG Bio Nordhavn

DI-Teknik har leveret ABA anlæg til BIG Bio Nordhavn med udførelse af den totale el-tekniske leverance inkl. projektering, ydelser og leverancer både på hardware og software med in-house ressourcer. Dette er  helt unikt for DI-Teknik, og giver kunden en meget stor synergi på tidsplan, den tekniske løsning og økonomi.

Kunden ønskede leverance af et komplet og fulddækkende ABA-anlæg ifm. opførelse af ny biografbygning. Udover biograf, indeholder bygningen kontor faciliteter, biografbilletsalg område, restauranter samt fødevarebutikker.

Leverancen omfatter:

  • Fulddækkende ABA-anlæg på siten til styring af talevarsling AVA, ventilation, ABDL samt ABV.
  • ABA anlægget består af hovedcentral type FDP-central fra Schneider ( Esmi ) FDP 252 med opsamling af 500 punkter, som er integreret med talevarslingsanlæg type VX-3000.
  • Leverancen omfattede projektering af ABA anlæg, udførsel af funktionsbeskrivelser, ABA tavle-leverancer, ABA el-installation, programmering, KS / vedligehold samt idriftsættelse.
  • DI-Teknik udfører alt service og vedligehold på ABA anlæg på siten, der indeholder 24/7/365 vagtordning.
  • Årlig lovpligtig inspektion af ABA anlæggets installation ( føler, brandtryk, detektor mv. )

Kontakt os

Vi står til rådighed med nærmere detaljer og oplysninger om vores leverancer og ydelser inden for ABA anlæg, du kontakter os blot via vores hovednummer på +45 5657 0066.

DI-Teknik er certificeret i henhold til DBI i montering og servicering af automatiske brandalarmerings anlæg.

Vil du vide mere…

Vil du vide mere om vores andre kompetencer som omhandler det forebyggende vedligehold, er du meget velkommen til at læse mere på siderne:

 

Kontakt os